De zomer staat weer voor de deur. Het eten van ijsjes op het strand en het drinken van cocktails op een zwoele zomeravond: de zomer is het favoriete seizoen van veel mensen. Dat is natuurlijk niet voor niets, omdat de heerlijke temperaturen ervoor zorgen dat je gewoonweg veel meer dingen kan ondernemen die niet goed gaan in de regen. In de zomer kan je ook veel meer soorten kleding dragen, iets waar veel maar al te graag op inspelen door nieuwe collecties te lanceren. Zo kan je pas echt goed nieuwe trends ontdekken, iets waar veel mensen dol op zijn! Maar, wat zijn nou precies de leukste trends voor in de zomer? Dat lees je hieronder! Doe er vooral je voordeel mee!

Rieten sandalen

Allereerst de schoenen voor in de zomer. Het is natuurlijk altijd flink warm in dit seizoen, dus het is prettig als je luchtige schoenen kan dragen waar je met je blote voeten zo in kan stappen. Sandalen zijn daarom de perfecte schoen voor in de zomer! Ze geven je outfit daarnaast een boost, omdat ze hem net wat specialer maken. Je creëert op deze manier een soort bohemian/hippie-stijl, te leuk!

Een stoere blazer

Een blazer is een onmisbaar kledingstuk voor in de zomer. Je outfit wordt gelijk een stuk formeler en stoerder met een blazer aan. Daarnaast is het handig als je overdag een shirtje aan hebt en het in de avond wat begint af te koelen: met een blazer kan je je wat warmer aankleden op een zeer stylish manier. Je hebt blazers in alle soorten, maten en kleuren. Kies de blazer die jou aanspreekt! Succes gegarandeerd!

Leren short

Een korte broek of short is een essentieel kleding item voor in de zomer: een lange broek is immers veel te heet om de hele tijd in rond te dartelen! Maar, niet elke short voldoet aan deze zomer trend: het gaat hier specifiek om leren shorts! Een leren broekje geeft je outfit net wat meer kracht. Je ziet er sophisticated en zelfverzekerd uit met zo’n gave broek, iets waar veel vrouwen naar streven bij het uitzoeken van outfits. Maak het zelf gemakkelijk door een leren short aan je garderobe toe te voegen

Bloemenjurkjes

Jurkjes zijn het ideale kledingstuk voor in de zomer. Deze zitten vaak lekker luchtig, en bovendien zijn ze erg makkelijk, omdat je in een keer een boven- en een onderkant hebt om aan te trekken. De print voor in de zomer zijn bloemetjes. Een kleurrijke print op een zwierig jurkje, dat is helemaal het! Jouw outfit wordt in een keer een stuk schattiger door zo’n lief jurkje!

En, welke trend ga jij als eerste toepassen? Twijfel niet langer en steel aankomende zomer de show met al jouw geweldige aankopen!

Ook interessant