Oelala … dat is het woord waar de meeste mensen aan denken wanneer ze lingerie zien. Lingerie is intiem en persoonlijk, waarmee je vol vertrouwen schoonheid uitstraalt. Voel je je niet echt op je gemak of weet je niet goed hoe je zelfverzekerd moet zijn in lingerie? Geen probleem, in dit artikel vind je vijf belangrijke tips waardoor jij je beter in je vel voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. 

Omhels jouw maat

Wil je lingerie kopen maar heb je een maatje meer en vind je het moeilijk om een setje naar je zin te vinden? Dat is niet nodig, tegenwoordig bestaan er prachtige setjes voor alle lichaamsvormen en – maten. Kijk om je heen, iedereen is uniek dus jij ook! Houd van jezelf en van je lichaam. Om je schoonheid te kunnen uitstralen moet je eerst van je lichaam houden en je maat omhelzen. Enkel jij kan hier verandering in brengen, niemand anders.

Denk aan jezelf

Wist je dat lingerie een psychologisch effect heeft op jouw gemoed? Ja, je hebt het goed gelezen. Lingerie zorgt ervoor dat je je mooier voelt en kan jouw humeur helemaal veranderen. Het maakt je gelukkiger en mensen om jou heen merken dit ook wanneer ze jou zien. Daarom is het belangrijk om jezelf een plezier te doen en aan jezelf te denken. Ook al ziet niemand het, jij ziet en voelt het wel. Op deze manier geef je jezelf liefde en straal je meer zelfvertrouwen uit. 

Hoge kwaliteit

Wat is er beter dan luxe lingerie? Er zijn alleen maar pluspunten. Het voelt goed aan, het gaat lang mee en het heeft een hoge kwaliteit. Op deze manier vermijd je irritaties en voel je je op elk moment van de dag comfortabel. Jouw lichaam wordt in de veren gezet door het prachtige borduurwerk en hoogwaardige stoffen. Daarnaast ziet de decoratie er mooier uit bij lingerie van een hoge kwaliteit. Kwaliteitsvolle lingerie zorgt ervoor dat er extra nadruk wordt gelegd op jouw lichaam. 

Koop de juiste maat

Het belangrijkste bij lingerie is de maat. Als je de verkeerde maat koopt, zal je je oncomfortabel voelen. Dit probleem kan je echter vermijden door te weten waarmee je bezig bent. Hoe vind je eigenlijk de juiste maat? Dat doe je aan de hand van een meetlint. Om de juiste bh-maat te vinden is het belangrijk om de horizontale omvang rond het volste gedeelte van je borst en de horizontale omvang onder je borsten te meten. Wil je weten welke maat je hebt bij onderbroeken, meet dan de horizontale omvang rond het smalste gedeelte van je taille en rond het wijdste deel van je heupen. 

Passende set

Lingerie wordt nog mooier als het om een passende set gaat. Het geeft een beter zicht wanneer de kleuren en decoraties overeenkomen met elkaar. Ook kan dit ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Natuurlijk kies je dit zelf en kan je altijd verschillende soorten lingerie mixen met elkaar. 

Ook interessant