MIjn automodus
GSM buiten handbereik

Beloof OM ALTIJD IN AUTOMODUS TE RIJDEN

Het gebruik van je smartphone is de grootste oorzaak van afleiding in de wagen. Het verkeer vereist nochtans altijd je volledige aandacht. Ga daarom in ‘Automodus’, jouw manier om niet meer te gsm’en achter het stuur. Ontdek hier welke modus het best bij je past en beloof aan familie en vrienden om altijd in automodus te rijden.

Beloof OM ALTIJD IN AUTOMODUS TE RIJDEN

Kies de automodus die bij jou past

GSM buiten handbereik

Leg vóór je aan je rit begint je smartphone buiten handbereik, bijvoorbeeld in het handschoenenkastje of in je handtas. Zo word je niet afgeleid door binnenkomende berichten en oproepen. Zet je smartphone ook op stil. Zo maakt afleiding geen enkele kans.

GSM op 'Niet storen'

De 'niet storen'-functie houdt binnenkomende meldingen tegen tijdens het rijden. Oproepen van favorieten komen nog door en functies als GPS en muziek kan je blijven gebruiken.

GSM op stil

Zet vóór je aan een rit begint je gsm op stil. Zo word je niet afgeleid door binnenkomende meldingen. Je GPS en muziek kan je blijven gebruiken.

Handsfree via de carkit

Is je auto uitgerust met een carkit? Blijf je toch graag bereikbaar terwijl je rijdt? Verbind dan vóór je aan je rit begint je smartphone via de carkit. Zo kan je, indien echt nodig, toch veilig bellen met je handen aan het stuur en je ogen op de baan natuurlijk.